Fjällräven Singi Heater

Opdag Fjällräven’s Singi Vinterhue, der er lavet til at holde varmen og komforten. Det slidstærke G1000 HeavyDuty stof er lavet af 65% polyester, som er genanvendt materiale, sammen med 35 % bomuld, som er dyrket uden brug af kemikalier. Den har øreflapper og syntetisk pelsfor, der giver ekstra varme og komfort. Denne hue vil fastholde varmen og komforten hele vinteren igennem og er den perfekte ledsager til alle former for udendørsaktiviteter.

DKK kr. 699,95
Fjällräven Singi Heater
5
DKK kr. 699,95
kr. 699,95
Fjällräven Singi Heater 95 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FjällrävenEAN: 7323450076238 Varenummer (SKU): 9613600245899902 Kategorier: ,

Fjällräven Singi Heater

Er du på udkig efter nyt Huer udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Singi Heater fra producenten Fjällräven øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Fjällräven Singi Heater er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Fjällräven Singi Heater i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Fjällräven Singi Heater online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450076238