Gateway1 – Icebeater 18″ 7 mm

Gateway1 – Icebeater 18 “7 mm gummistøvler er designet med en ekstra forstærket fod, der er laget af Japan-rubber™. Denne teknologi giver dig et optimalt greb ved temperaturer helt ned til -65C og op til +20C. Lynx ICE-GRIP+ extreme™ sikrer dig et skridsikkert greb på våde, isglatte og dybe sneunderlag. Justérbar skaft sikrer, at gummistøvlerne passer til alle fod størrelser. Gateway1 – Icebeater 18 “7 mm gummistøvler er ideelle til at klare de mest barske vinterforhold.

DKK kr. 1.499,00
Gateway1 - Icebeater 18" 7 mm
5
DKK kr. 1.499,00
Gateway1 - Icebeater 18” (Sort) - 42
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501007770
Varenummer (SKU): 5058100683289533 Kategori:

Gateway1 – Icebeater 18″ 7 mm

Leder du efter nyt Gummistøvler grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Gateway1 – Icebeater 18″ 7 mm fra brandet Gateway1 øjensynligt det helt rette til dig. Med Gateway1 – Icebeater 18″ 7 mm er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Icebeater 18″ 7 mm i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Gateway1 – Icebeater 18″ 7 mm på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191501007770