Gateway1 – Pheasant Game 18″ med lynlås (Olive) – 40

Gateway1 – Pheasant Game 18″ med lynlås (Olive) – 40 er en klassisk, højskaftet gummistøvle fra danske Gateway1, perfekt til professionel brug. Støvlen er ekstra forstærket med Japan-rubber™ for optimal slidstyrke og beskyttelse. Med side-lynlås og bæltespænde er disse gummistøvler designet med fokus på detaljer.

Gateway1 - Pheasant Game 18" med lynlås (Olive) - 40
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501093711
Varenummer (SKU): 8757800003890713 Kategori:

Gateway1 – Pheasant Game 18″ med lynlås (Olive) – 40

Leder du efter nyt Gummistøvler udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 – Pheasant Game 18″ med lynlås (Olive) – 40 fra producenten Gateway1 måske det helt rette for dig. Med Gateway1 – Pheasant Game 18″ med lynlås (Olive) – 40 er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Pheasant Game 18″ med lynlås (Olive) – 40 i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Gateway1 – Pheasant Game 18″ med lynlås (Olive) – 40 på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

191501093711