Gateway1 Sportsman 18″ 4 mm

Gateway1 Sportsman 18″ 4 mm er de perfekte gummistøvler, der skiller sig ud fra mængden. Med en fantastisk pasform, enestående funktion og utrolig slidstyrke er disse støvler et must-have for enhver professionel. Opdag kvaliteten og pålideligheden hos Gateway1 i dag!

DKK kr. 549,00
Gateway1 Sportsman 18" 4 mm
5
DKK kr. 549,00
Gateway1 - Sportsman 18" (Grøn) - 48
5
DKK kr. 699,00
Gateway Sportsman 18" 4 mm neoprenstøvle-48
4.5
DKK kr. 799,95
Gateway Sportsman 18 tommer 4 mm, Dark Green
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501000139
Varenummer (SKU): 5776101092579699 Kategori:

Gateway1 Sportsman 18″ 4 mm

Leder du efter nyt Gummistøvler grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 Sportsman 18″ 4 mm fra brandet Gateway1 øjensynligt det helt rette for dig. Med Gateway1 Sportsman 18″ 4 mm er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Gateway1 Sportsman 18″ 4 mm i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Gateway1 Sportsman 18″ 4 mm online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191501000139