Tilbud

Gateway1 – Sportsman II 18″ 4 mm neopren, khaki

DKK kr. 599,00
Gateway1 Sportsman II 18" 4 mm
5
DKK kr. 699,00
kr. 877,25
Gateway1 - Sportsman II 18" 4 mm neopren, khaki
5
DKK kr. 899,00
Gateway1 - Sportsman II 18” (Grøn) - 49
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501006988
Varenummer (SKU): 5058100780960440 Kategori:

Gateway1 – Sportsman II 18″ 4 mm neopren, khaki

Leder du efter nyt Gummistøvler udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Gateway1 – Sportsman II 18″ 4 mm neopren, khaki fra brandet Gateway1 måske det helt rigtige til dig. Med Gateway1 – Sportsman II 18″ 4 mm neopren, khaki er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Sportsman II 18″ 4 mm neopren, khaki i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Gateway1 – Sportsman II 18″ 4 mm neopren, khaki på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

191501006988