Tilbud

Gateway1 – Woodbeater 18″ 7 mm Neopren

Denne Gateway1 – Woodbeater 18″ 7 mm Neopren gummistøvle er varm og slidstærk, perfekt til jagt, outdoor- og hundeliv. Den har en 2mm G1®-air spacer™, som modvirker kondens og cirkulerer luften i støvlen. Den er ekstra forstærket med Japan-rubber™ og har et ekstra dybt sål mønster med Lynx ICE-GRIP +™ for et sikkert greb.

DKK kr. 1.095,00
Gateway1 - Woodbeater 18” (Grøn) - 41
5
DKK kr. 1.095,00
kr. 1.295,00
Gateway1 Woodbeater 18" 7mm Neopren Dark Green Str. 41
4.5
DKK kr. 1.099,00
kr. 1.399,00
Gateway1 - Woodbeater 18" 7 mm Neopren
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501004762
Varenummer (SKU): 5058101919199301 Kategori:

Gateway1 – Woodbeater 18″ 7 mm Neopren

Er du på udkig efter nyt Gummistøvler grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 – Woodbeater 18″ 7 mm Neopren fra producenten Gateway1 øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Gateway1 – Woodbeater 18″ 7 mm Neopren er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Gateway1 – Woodbeater 18″ 7 mm Neopren i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Gateway1 – Woodbeater 18″ 7 mm Neopren online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191501004762