Gateway1 – Woodstalker Lady 17″ (Grøn) – 37

Woodstalker Lady 17″ fra danske Gateway1 er en robust kvalitetsgummistøvle, der er specielt designet til at passe den kvindelige pasform og er ideel til jagt og andre udendørsaktiviteter. Støvlen er fremstillet i suveræn kvalitet med en overdel af vulkani i tone grøn. Den er designet med en 17″ benlængde og har en stærk gummisål, der sikrer et godt fodfæste og støtte uanset underlag. Gummistøvlen er en sikker investering, der holder i mange år frem.

DKK kr. 995,00
Gateway1 - Woodstalker Lady 17" (Grøn) - 37
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501008180
Varenummer (SKU): 8757800195376354 Kategori:

Gateway1 – Woodstalker Lady 17″ (Grøn) – 37

Leder du efter nyt Gummistøvler grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Gateway1 – Woodstalker Lady 17″ (Grøn) – 37 fra brandet Gateway1 måske det helt rette for dig. Med Gateway1 – Woodstalker Lady 17″ (Grøn) – 37 er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Woodstalker Lady 17″ (Grøn) – 37 i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Gateway1 – Woodstalker Lady 17″ (Grøn) – 37 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

191501008180