Tilbud

Gateway1 – Woodwalker 18″ 4mm.

Opdag den ultimative komfort med Gateway1 Woodwalker – de perfekte trekking- & løbesko! Lavet af vulkaniseret naturgummi med en særlig stødabsorberende ydersål. Oplev en verden til forskel med den fantastiske komfort og professionelle design af Woodwalker!

Gateway1 Woodwalker 18´ 4mm neopren Khaki 41
4.5
Gateway1 - Woodwalker 18" (Grøn) - 41
5
Gateway1 Woodwalker - 41
4.5
Gateway1 - Woodwalker 18" 4mm.
5
Gateway1 Woodwalker 18" 4 mm
5
Gateway Woodwalker 18 tommer 4 mm, Khaki
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501004083
Varenummer (SKU): 5058100420715860 Kategori:

Gateway1 – Woodwalker 18″ 4mm.

Leder du efter nyt Trekking- & løbesko grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 – Woodwalker 18″ 4mm. fra producenten Gateway1 måske det helt rigtige til dig. Med Gateway1 – Woodwalker 18″ 4mm. er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Woodwalker 18″ 4mm. i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Gateway1 – Woodwalker 18″ 4mm. online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

191501004083