Gateway1 – Woodwalker 18″ (Brun) – 40

Woodwalker 18″ fra det danske mærke Gateway1 er en letvægtsgummistøvle, der giver øget komfort og fleksibilitet. Skaftet består af neopren, der er justerbar til selv store lægstørrelser, og derudover har støvlen en komfort isolering på -20°C, som gør den velegnet til brug året rundt. Woodwalker 18″ er optimalt egnet til jagt, skovture og andre aktiviteter udendørs. Den kommer i et elegant brun design, og er derfor en ideel følgesvend på ethvert eventyr.

DKK kr. 995,00
Gateway1 - Woodwalker 18" (Brun) - 40
5
DKK kr. 999,00
kr. 1.099,00
Gateway1 - Woodwalker 18" 4mm.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501087000
Varenummer (SKU): 8757800197711168 Kategori:

Gateway1 – Woodwalker 18″ (Brun) – 40

Leder du efter nyt Gummistøvler udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 – Woodwalker 18″ (Brun) – 40 fra brandet Gateway1 øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Gateway1 – Woodwalker 18″ (Brun) – 40 er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Woodwalker 18″ (Brun) – 40 i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Gateway1 – Woodwalker 18″ (Brun) – 40 på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

191501087000