Gerber Ayako Folding Pocket Knife

Designet. Skaftet er lavet af lys aluminium og markeret med et hvidt G-logo, mens knivbladets design er inspireret af asiatisk kultur og har en afrundet forside, som giver den et klassisk udseende. Den kraftige låsestyle og det lille og kompakte design gør det til en praktisk allroundkniv, som er let at transportere. Bladet er lavet af et højkvalitets japansk 420HC stål og har et tykkere end sædvanligt blad, som giver en utrolig skarp, klippeevne. Denne Gerber Ayako Folding Pocket Knife er det perfekte valg, hvis du ønsker et kvalitetsblandet kniv med detaljeret design og høj kvalitet.

DKK kr. 224,00
Gerber Ayako Folding Pocket Knife
DKK kr. 299,00
Gerber - Ayako Folder lommekniv (Sølv)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GerberEAN: 013658158931 Varenummer (SKU): 5776101095959982 Kategori:

Gerber Ayako Folding Pocket Knife

Er du på udkig efter nyt Foldeknive grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Gerber Ayako Folding Pocket Knife fra brandet Gerber øjensynligt det helt rette for dig. Med Gerber Ayako Folding Pocket Knife er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Gerber Ayako Folding Pocket Knife i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Gerber Ayako Folding Pocket Knife på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

13658158931