Leatherman Free K4

Denne professionelle foldekniv fra Leatherman Free™ K4 er ikke som andre, for den har et innovativt, ét-håndsbetjent design, som giver dig adgang til mini-pry, spring-action sakse og en robust 420HC knivblad alt sammen med ét enkelt greb. Det ergonomisk design og rustfri stålkonstruktion gør denne foldekniv både stærk og holdbar. Denne meget lækre og alsidige kniv er en perfekt løsning, hvis du leder efter en god foldekniv til gør-det-selv-projekter og professionelle opgaver.

Leatherman Free K4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Leatherman
EAN: 037447007750
Varenummer (SKU): 5776101094768488 Kategori:

Leatherman Free K4

Leder du efter nyt Foldeknive grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Leatherman Free K4 fra brandet Leatherman øjensynligt det helt rette for dig. Med Leatherman Free K4 er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Leatherman Free K4 i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Leatherman Free K4 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

37447007750