Grand Canyon Bass Hammock Single

Oplev den ultimative afslapning i Grand Canyon Bass Hammock Single. Den leveres komplet med ophængningsremme, karabiner og muffer til beskyttelse af barken på træerne. Bass Hammock Single er den perfekte hængekøje til en afslappende søndag eftermiddag hjemme i haven eller i den nærliggende park eller skov. Med dens professionelle danske udformning er det ikke kun behageligt at slappe af i – den er også elegant og stilfuld. Så nyd eftermiddagen med lidt afslapning og fuld æstetisk fornøjelse i Grand Canyon Bass Hammock Single.

DKK kr. 201,00
Grand Canyon Bass Hammock Single
5
DKK kr. 350,00
Grand Canyon Single Bass Hammock Hængekøje Storm - - Outdoor i Centrum
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Grand CanyonEAN: 5703384085186 Varenummer (SKU): 5776101094843596 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Grand Canyon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Grand Canyon Bass Hammock Single

Er du på udkig efter nyt Hængekøjer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Grand Canyon Bass Hammock Single fra producenten Grand Canyon måske det helt rigtige til dig. Med Grand Canyon Bass Hammock Single er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Grand Canyon Bass Hammock Single i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Grand Canyon Bass Hammock Single på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384085186