Grand Canyon Fairbanks 190 Mummy

Grand Canyon Fairbanks 190 Mummy er den perfekte sovepose til alle, der søger en alsidig og vandtæt løsning. Med denne sovepose kan du nyde komfort og varme på selv de koldeste nætter – uanset om du overnatter i det fri eller i et shelter. Designet med et letvægts- og pakkestørrelsesvenligt design, så du nemt kan tage den med dig på din næste eventyr. Grand Canyon Fairbanks 190 Mummy giver dig den perfekte balance mellem vejrbeskyttelse og komfort, så du kan slappe af og nyde naturen.

DKK kr. 380,00
Grand Canyon Fairbanks 190 Mummy
5
DKK kr. 449,00
Grand Canyon - Fairbanks 190 Sovepose Grøn
5
DKK kr. 559,00
Sovepose
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Grand CanyonEAN: 5703384087852 Varenummer (SKU): 5776101094842709 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Grand Canyon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Grand Canyon Fairbanks 190 Mummy

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Grand Canyon Fairbanks 190 Mummy fra brandet Grand Canyon måske det helt rigtige for dig. Med Grand Canyon Fairbanks 190 Mummy er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Grand Canyon Fairbanks 190 Mummy i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Grand Canyon Fairbanks 190 Mummy på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384087852