Grand Canyon Kansas 190 Mummy

Kansas 190 Mummy er den perfekte sovepose til dem, der ønsker en god nats søvn selvom temperaturerne er lidt lavere. Grand Canyon Kansas 190 Mummy er fremstillet af slidstærkt materiale og er udført med en komfortabel foring, så du kan hygge dig med en god nats søvn. Denne sovepose har en indvendig længde på 190 cm, som gør den velegnet til de fleste personer. Sover du ofte udendørs, vil du sætte pris på denne sovepose og dens varme og komfort.

DKK kr. 356,00
Grand Canyon Kansas 190 Mummy
5
DKK kr. 429,00
Grand Canyon - Kansas 190 Sovepose Grøn
5
DKK kr. 503,00
Sovepose
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Grand CanyonEAN: 5703384087845 Varenummer (SKU): 5776101094845806 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Grand Canyon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Grand Canyon Kansas 190 Mummy

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Grand Canyon Kansas 190 Mummy fra producenten Grand Canyon måske det helt rette til dig. Med Grand Canyon Kansas 190 Mummy er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Grand Canyon Kansas 190 Mummy i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Grand Canyon Kansas 190 Mummy på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384087845