Grand Canyon Zuni Ray Tarp

Den solide Grand Canyon Zuni Ray Tarp er lavet i en kraftig polyester- og PVC-belagt materiale, som giver god beskyttelse mod både sol og regn. NB! Regulerbar tarpstang, pløkker og barduner medfølger. Den fås i forskellige størrelser, så den kan tilpasses til alle almindelige campingopgaver. Grand Canyon er kendetegnet ved deres høje kvalitet og komfort, og med Zuni Ray Tarp får du den perfekte løsning til udendørs aktiviteter. Det er en holdbar og professionel tarp til en fantastisk pris.

DKK kr. 278,00
Grand Canyon Zuni Ray Tarp
5
DKK kr. 302,00
Grand Canyon - Zuni Ray Tarp Grøn
5
DKK kr. 400,00
Solsejl
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Grand Canyon
EAN: 5703384089528
Varenummer (SKU): 5776101094842641 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Grand Canyon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Grand Canyon Zuni Ray Tarp

Er du på udkig efter nyt Tarps grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Grand Canyon Zuni Ray Tarp fra brandet Grand Canyon øjensynligt det helt rette til dig. Med Grand Canyon Zuni Ray Tarp er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Grand Canyon Zuni Ray Tarp i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Grand Canyon Zuni Ray Tarp online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384089528