Haglöfs Korp Proof Pant Women

Fra denne sæson kan Haglöfs præsentere et bredt sortiment af vind- og vandtæt beklædning. Skalbukserne, Haglöfs Korp Proof Pant Women, er udstyret med den veltiese og gennemprøvede Proof™-membran, som Haglöfs selv har udviklet. Herudover er designet lavet i mere bæredygtige materialer end de normale, hvilket gør at du kan føle dig tryg til at bruge dem igen og igen.

DKK kr. 654,00
Haglöfs Korp Proof Pant Women
5
DKK kr. 699,00
kr. 999,00
Haglöfs Womens Korp Proof Pant (Sort (TRUE BLACK) Large)
4
DKK kr. 999,00
kr. 999,00
Haglöfs Women's Korp Proof Pant L, True Black
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Haglöfs
EAN: 7318841681207
Varenummer (SKU): 5776101097178507 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Haglöfs´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Haglöfs Korp Proof Pant Women

Er du på udkig efter nyt Skalbukser grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Haglöfs Korp Proof Pant Women fra producenten Haglöfs måske det helt rette for dig. Med Haglöfs Korp Proof Pant Women er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Haglöfs Korp Proof Pant Women i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Haglöfs Korp Proof Pant Women på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318841681207