Tilbud

Härkila – Mountain Hunter Jakke

Opdag stil og ydeevne med denne Vandtætte jakke fra Härkila. Designet med tanker på aktiv jagt i det nordlige Skandinavien, er Mountain Hunter jakken let og alsidig. Den er fremstillet med 2-lags GORE-TEX-membran for at holde vandet ude, mens det åndbare design giver fuldstændig komfort. Den har aftagelig hætte, vandtætte lynlåse, radiolomme og friktionstape på skulderne til at holde rygsækremme og lignende på plads. Prøv denne Vandtætte jakke fra Härkila for at opnå professionel beskyttelse og ydeevne i al slags vejr.

DKK kr. 2.879,00
kr. 4.799,00
Härkila Men's Mountain Hunter Jacket 46, Hunting Green/Shadow Brown
DKK kr. 4.289,00
kr. 4.599,00
Härkila - Mountain Hunter Jakke
5
DKK kr. 4.599,00
Härkila Mountain Hunter jakke Hunting green/Shadow brown 46
4.5
DKK kr. 4.599,00
Härkila Mountain Hunter jakke (Green/Brown, 46)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HärkilaEAN: 5707335481003 Varenummer (SKU): 5058101343633288 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Mountain Hunter Jakke

Er du på udkig efter nyt Vandtætte jakker udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Härkila – Mountain Hunter Jakke fra producenten Härkila måske det helt rette for dig. Med Härkila – Mountain Hunter Jakke er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Härkila – Mountain Hunter Jakke i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Härkila – Mountain Hunter Jakke på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5707335481003