Tilbud

Härkila – Trail L/S skjorte

Trail L/S skjorten er lavet af 94% polyester og 6% elastan, der giver stoffet ekstra strækbarhed og hurtigere tørringshastighed. Desuden har den et insektskjold Tanatex®, der beskytter dig mod fluer, myg og flåter. Skjorten giver dig den ultimative komfort og et professionelt udseende.

DKK kr. 599,00
Härkila - Trail Skjorte Medium
5
DKK kr. 599,00
kr. 699,00
Härkila - Trail skjorte med lange ærmer
5
DKK kr. 799,95
Härkila Trail L/S Shirt Mens, Willow Green
5
DKK kr. 799,95
kr. 799,95
Härkila Trail L/S Shirt Mens, Willow Green XXL
5
DKK kr. 899,00
Härkila Trail L/S skjorte Willow green M
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Härkila
EAN: 5714733519764
Varenummer (SKU): 5058101347513604 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Trail L/S skjorte

Er du på udkig efter nyt Skjorter udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Härkila – Trail L/S skjorte fra producenten Härkila måske det helt rigtige for dig. Med Härkila – Trail L/S skjorte er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Härkila – Trail L/S skjorte i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Härkila – Trail L/S skjorte online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733519764