Härkila – Trail skjorte med lange ærmer

Härkila Trail skjorte med lange ærmer er fremstillet af 94% polyester og 6% elastan, hvilket giver et stof der er meget strækbart og tørrer hurtigere end de fleste andre stoffer. Skjorten har også et integreret Tanatex®-insektskjold, der afviser fluer, myg og flåter. Denne skjorte er perfekt til professionel brug, da den giver en god beskyttelse mod insekter og samtidig er meget komfortabel at bære.

Härkila - Trail Skjorte Small
5
Härkila - Trail skjorte med lange ærmer
5
Härkila Trail L/S Shirt Mens, Willow Green
5
Härkila Trail L/S skjorte Willow green S
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Härkila
EAN: 5714733519757
Varenummer (SKU): 5058101245588100 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Trail skjorte med lange ærmer

Leder du efter nyt Skjorter grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Härkila – Trail skjorte med lange ærmer fra producenten Härkila måske det helt rigtige til dig. Med Härkila – Trail skjorte med lange ærmer er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Härkila – Trail skjorte med lange ærmer i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Härkila – Trail skjorte med lange ærmer online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733519757