Heimplanet – The Cave (Lysegrå)

Det patenterte Heimplanet – The Cave telt til 2-3 personer er den perfekte løsning til alle, der elsker et eventyr. Det er et innovativt opblæst telt med en ikonisk kuppelform, der kan opsættes på under et minut, så du ikke behøver at bruge unødvendig tid og energi på opsætning. Det lysegrå telt er let og kompakt, hvilket gør det passende til lange campingture. Det består af 10 krydsningspunkter for at sikre stabilitet, så du kan nyde den bedste naturoplevelse. Uanset om du ønsker at bruge det til camping, fiske eller blot til en udendørs tur, er The Cave fra Heimplanet det perfekte valg.

DKK kr. 4.504,15
kr. 5.299,00
Heimplanet The Cave | Classic
3.5
DKK kr. 5.299,00
Heimplanet - The Cave (Lysegrå)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeimplanetEAN: 4250642108305 Varenummer (SKU): 8757800203860991 Kategorier: , ,

Heimplanet – The Cave (Lysegrå)

Leder du efter nyt Energi & nødration grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Heimplanet – The Cave (Lysegrå) fra producenten Heimplanet øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Heimplanet – The Cave (Lysegrå) er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Heimplanet – The Cave (Lysegrå) i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Heimplanet – The Cave (Lysegrå) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4250642108305