Heimplanet – The Cave XL 4-sæsons telt (Rød)

Heimplanet – The Cave XL 4-sæsoners telt (rød) giver dig det ultimative telt til friluftsture, rejser og ekspeditioner i ekstreme vejrforhold. Dette XL-telt er en større udgave af The Cave, og giver 5,4 kvadratmeter gulvplads og rum til op til 4 personer. Det er lavet af robust 210D Oxford polyester og forstærket med en PU-belægning, som beskytter teltet mod vind og vejr, samtidig med at det er både vand- og åndbart. Dette telt har også reflekterende linjer, oppustelige luftrør og en enestående opstilling til at sikre, at teltet er sikkert og stabilt under alle vejrforhold. Heimplanet – The Cave XL 4-sæsoners telt (rød) er det perfekte valg til de mest ekstreme eventyr.

Heimplanet - The Cave XL 4-sæsons telt (Rød)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Heimplanet
EAN: 4250642108343
Varenummer (SKU): 8757800203565736 Kategorier: ,

Heimplanet – The Cave XL 4-sæsons telt (Rød)

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Heimplanet – The Cave XL 4-sæsons telt (Rød) fra brandet Heimplanet øjensynligt det helt rette for dig. Med Heimplanet – The Cave XL 4-sæsons telt (Rød) er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Heimplanet – The Cave XL 4-sæsons telt (Rød) i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Heimplanet – The Cave XL 4-sæsons telt (Rød) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250642108343