Heimplanet – Transit Line Daypack 24L (Grå)

Transit Line Daypack fra Heimplanet er den perfekte rygsæk til din tur eller hverdag. Det klare design og gennemtænkte organisation giver dig en løsning, der passer til enhver situation. Den rummelige kapacitet på 24 liter giver dig mulighed for at tage det hele med, du skal bruge. Den er udstyret med et væld af praktiske lommer og funktionelle detaljer, herunder justerbar rygstøtte, reflekterende detaljer og vandafvisende materialer. Med denne Transit Line Daypack fra Heimplanet vil du altid være forberedt til enhver situation.

DKK kr. 1.236,00
Heimplanet - Transit Line Daypack 24L (Grå)
5
DKK kr. 1.236,75
kr. 1.649,00
Heimplanet Transit Line Daypack 24L | Castlerock
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Heimplanet
EAN: 4250642108237
Varenummer (SKU): 8757802116702979 Kategori:

Heimplanet – Transit Line Daypack 24L (Grå)

Er du på udkig efter nyt Daypack rygsække udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Heimplanet – Transit Line Daypack 24L (Grå) fra brandet Heimplanet måske det helt rigtige for dig. Med Heimplanet – Transit Line Daypack 24L (Grå) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Heimplanet – Transit Line Daypack 24L (Grå) i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Heimplanet – Transit Line Daypack 24L (Grå) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4250642108237