Helly Hansen Skagen Stripe Beanie

Klassisk stribet beanie hue fra Helly Hansen. Skagen Stripe Beanie er fremstillet af 30% uld og 70% akryl, for optimal varme og komfort. Denne hue vil hjælpe med at holde dit hoved varmt og tørt – perfekt til dage hvor du skal ud og klare arbejdet! Med sin stribede design og afslappede pasform, er denne hue det perfekte tilbehør til ethvert professionelt look.

DKK kr. 199,95
Helly Hansen Skagen Stripe Beanie
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helly HansenEAN: 7040054070089 Varenummer (SKU): 9613600974917739 Kategorier: ,

Helly Hansen Skagen Stripe Beanie

Leder du efter nyt Huer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Helly Hansen Skagen Stripe Beanie fra producenten Helly Hansen øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Helly Hansen Skagen Stripe Beanie er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Helly Hansen Skagen Stripe Beanie i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Helly Hansen Skagen Stripe Beanie på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7040054070089