Helsport – Bitihorn Pro Tarp 3,5 x 2,9m

Bitihorn Pro Tarp 3,5 x 2,9m er en ultra let og robust presenning, som har mange anvendelsesmuligheder. Den er designet til at være alsidig, og har justerbare linestrammere og effektive bardeliner, som gør det muligt at tilpasse presenningen til alle typer camps. Med Bitihorn Pro Tarp 3,5 x 2,9m kan du være sikker på, at du er klar til enhver situation.

Helsport - Bitihorn Pro Tarp 3,5 x 2,9m
5
Helsport Bitihorn Pro Tarp 3,5x2,9 green
3.5
Bitihorn Pro Tarp 3,5x2,9 green
4
Helsport Bitihorn Pro Tarp 3,5x2,9 green
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helsport
EAN: 7029981044288
Varenummer (SKU): 8757800201165745 Kategori:

Helsport – Bitihorn Pro Tarp 3,5 x 2,9m

Leder du efter nyt Tarps grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Helsport – Bitihorn Pro Tarp 3,5 x 2,9m fra producenten Helsport måske det helt rigtige til dig. Med Helsport – Bitihorn Pro Tarp 3,5 x 2,9m er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Helsport – Bitihorn Pro Tarp 3,5 x 2,9m i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Helsport – Bitihorn Pro Tarp 3,5 x 2,9m på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7029981044288