Helsport – Bitihorn Superlight Tarp 3,5 x 2,9m (Blå)

Bitihorn Superlight Tarp 3,5 x 2,9m er et ultra let og robust telt, der er nyttigt i alle situationer. Det har justerbare linestrammere og effektive bardeliner, der giver mulighed for modificering til alle typer teltopsætninger. Det er et professionelt telt, der er lavet af premium materialer, der er meget holdbare og har utrolig modstandsdygtighed over for vejr og vind. Det er desuden lavet med en forstærket top, der giver ekstra styrke og holdbarhed. Dette er det perfekte telt til eventyrlystne kampere, der ønsker et pålideligt og let telt.

Helsport - Bitihorn Superlight Tarp 3,5 x 2,9m (Blå)
5
Helsport Bitihorn Superlight Tarp 3,5x2,9 blue
3.5
Bitihorn Superlight Tarp 3,5x2,9 blue
4
Helsport Bitihorn Superlight Tarp 3,5x2,9 blue
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helsport
EAN: 7029981044295
Varenummer (SKU): 8757800201165712 Kategori:

Helsport – Bitihorn Superlight Tarp 3,5 x 2,9m (Blå)

Leder du efter nyt Tarps udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Helsport – Bitihorn Superlight Tarp 3,5 x 2,9m (Blå) fra producenten Helsport måske det helt rette til dig. Med Helsport – Bitihorn Superlight Tarp 3,5 x 2,9m (Blå) er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Helsport – Bitihorn Superlight Tarp 3,5 x 2,9m (Blå) i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Helsport – Bitihorn Superlight Tarp 3,5 x 2,9m (Blå) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7029981044295