Helsport – Fjellheimen X-trem 3 camp telt

Fjellheimen X-trem 3 Camp telt fra Helsport er det perfekte telt til ekspeditioner og fritidsrejser. Det er designet til at modstå enhver form for vejr, herunder stærke vinde og regn. Det er lavet af det specialudviklede polyestermateriale, Helsport Rainguard, som giver det en utrolig holdbarhed. Den professionelle finish og store rummelighed gør det velegnet til at huse op til 4 personer. Det er stærkt og modstandsdygtigt, og det lette design gør det nemt at transportere. Fjellheimen X-trem 3 Camp teltet fra Helsport er det perfekte valg for en sikker, godnat søvn i naturen.

Helsport - Fjellheimen X-trem 3 camp telt
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helsport
EAN: 7029981045582
Varenummer (SKU): 8757802088324664 Kategorier: ,

Helsport – Fjellheimen X-trem 3 camp telt

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Helsport – Fjellheimen X-trem 3 camp telt fra producenten Helsport øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Helsport – Fjellheimen X-trem 3 camp telt er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Helsport – Fjellheimen X-trem 3 camp telt i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Helsport – Fjellheimen X-trem 3 camp telt på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7029981045582