Helsport Guy Line 4,0m/2,5mm – 6 stk

Helsport Guy Lines 4,0m/2,5mm – 6 stk er den perfekte løsning til alle campister og friluftsmennesker, der søger en pålidelig og holdbar bardunstrammer til deres telt. Den er lavet af slidstærk og holdbar polyesterfiber, der sikrer, at dens evne til at modstå stramning og vejrforhold forbliver intakt. Med en trækkraft på op til 400 kg, sikrer det, at dit telt altid er stærkt og stabilt, selv under ekstreme vejrforhold. Den er også nem at montere og bruge, og kan lægges over et bredt område, der passer til alle telttyper. Gør campingoplevelsen mere sikker og behagelig med Helsport Guy Lines 4,0m/2,5mm – 6 stk.

Helsport Guy Line 4,0m/2,5mm - 6 stk
3.5
Helsport - Guy line 4m x 2,5mm (6 stk.)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helsport
EAN: 7029981041591
Varenummer (SKU): 5443200279294269 Kategori:

Helsport Guy Line 4,0m/2,5mm – 6 stk

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Helsport Guy Line 4,0m/2,5mm – 6 stk fra brandet Helsport måske det helt rette til dig. Med Helsport Guy Line 4,0m/2,5mm – 6 stk er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Helsport Guy Line 4,0m/2,5mm – 6 stk i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Helsport Guy Line 4,0m/2,5mm – 6 stk på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7029981041591