Helsport – Varanger Lavvu 8-10 gulv

Helsport Varanger Lavvu 8-10 gulvet er den perfekte løsning til dit lavvu telt, som passer til 4-8 personer. Det vandtætte gulv giver et ekstra lag af beskyttelse og holdbarhed til teltet, samtidig med at det mindsker kondens fra jorden og giver et bedre indeklima. Det robuste materiale garanterer en lang levetid og et større komfortforhold. Gulvet er udstyret med hængsler og spænder, som gør det nemt at transportere og sætte det op. Med Helsport Varanger Lavvu 8-10 gulv får du et professionelt gulv til din udendørs camping eller event.

Helsport Lavvu Floor 8-10, 8-sided
5
Helsport - Varanger Lavvu 8-10 gulv
5
Helsport Lavvu Floor Str. 8-10, 8 Corners - Telt
4
Helsport Lavvu Floor Str. 8-10, 8 Corners - Telt
4
Helsport Lavvu Floor Str. 8-10, 8 Corners - Telt
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helsport
EAN: 7029981013529
Varenummer (SKU): 8757800201166706 Kategori:

Helsport – Varanger Lavvu 8-10 gulv

Er du på udkig efter nyt Telte til 4-8 personer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Helsport – Varanger Lavvu 8-10 gulv fra producenten Helsport øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Helsport – Varanger Lavvu 8-10 gulv er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Helsport – Varanger Lavvu 8-10 gulv i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Helsport – Varanger Lavvu 8-10 gulv på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7029981013529