Herbertz Classic Pocket Knife G10

Herbertz Classic Pocket Knife G10 er en klassisk foldekniv, der er designet til at give et lækkert look og høj kvalitet. Denne kniv er lavet af kraftigt rustfrit 420-stål og er udstyret med en baglås, der gør det nemt og sikkert at folde bladet ud. Håndtaget er lavet af G10, som er en ekstra stærk fiberglaslamineret keramik og er tilgængelig i flere forskellige farver. Dette pålidelige og holdbare værktøj er det perfekte valg til de krævende opgaver på farten. Gør dit daglige liv lettere med Herbertz Classic Pocket Knife G10.

DKK kr. 186,00
Herbertz Classic Pocket Knife G10
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Herbertz
EAN: 4001833105289
Varenummer (SKU): 5776101096172408 Kategori:

Herbertz Classic Pocket Knife G10

Er du på udkig efter nyt Foldeknive grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Herbertz Classic Pocket Knife G10 fra producenten Herbertz øjensynligt det helt rette til dig. Med Herbertz Classic Pocket Knife G10 er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Herbertz Classic Pocket Knife G10 i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Herbertz Classic Pocket Knife G10 på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4001833105289