Herbertz Quince Wood Pocket Knife & Corkscrewer AISI 420

Denne elegante lommekniv fra Herbertz i det klassiske Laguiole-design er lavet af smukt kornet kvæd og rustfrit AISI 420 stål. Bladet er holdt åbent af en dekoreret rygfjeder og skallerne af håndtaget er lavet af rustfrit stål. En perfekt og professionel kombination, der giver denne foldekniv et unik og smukt udseende. Den er perfekt til picnics eller andre udendørs aktiviteter, hvor man ved hjælp af kniven og korkskruen, som også er en del af foldekniven, kan udføre mange praktiske opgaver.

DKK kr. 314,00
Herbertz Quince Wood Pocket Knife & Corkscrewer AISI 420
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Herbertz
EAN: 4001833096259
Varenummer (SKU): 5776101096173196 Kategori:

Herbertz Quince Wood Pocket Knife & Corkscrewer AISI 420

Er du på udkig efter nyt Foldeknive grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Herbertz Quince Wood Pocket Knife & Corkscrewer AISI 420 fra producenten Herbertz øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Herbertz Quince Wood Pocket Knife & Corkscrewer AISI 420 er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Herbertz Quince Wood Pocket Knife & Corkscrewer AISI 420 i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Herbertz Quince Wood Pocket Knife & Corkscrewer AISI 420 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4001833096259