Klymit – Traverse fluenet (Grå)

Klymit Traverse fluenet er det perfekte valg for alle, der leder efter et hængekøjeshylster. Det har en innovativ magnetisk lynlås, der lydløst lukker efter dig og forhindrer insekter i at trænge ind. Det er nemt at installere og passer til Traverse shelter og alle traditionelle hængekøjer. Det stilfulde grå design er stofbelagt og så kommer det med et kompakt opbevaringspose til let transport og opbevaring. Med Klymit Traverse fluenet bevarer du dit hængekøje mod elementerne og insekter.

DKK kr. 850,00
Klymit Traverse Bug Net
4
DKK kr. 850,00
Klymit - Traverse fluenet (Grå)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KlymitEAN: 846647004786 Varenummer (SKU): 8757800194081701 Kategori:

Klymit – Traverse fluenet (Grå)

Leder du efter nyt Hængekøjer grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Klymit – Traverse fluenet (Grå) fra brandet Klymit måske det helt rigtige for dig. Med Klymit – Traverse fluenet (Grå) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Klymit – Traverse fluenet (Grå) i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Klymit – Traverse fluenet (Grå) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

846647004786