Tilbud

Le Chameau – Vierzonord

Le Chameau – Vierzonord er et støvlevalg, der giver dig et professionelt look, uanset vejret. Disse stilfulde gummistøvler er udstyret med et slidstærkt og vindtæt nylon- og neoprenoverdel, som holder fødderne varme og tørre, selv i de koldeste måneder. Et særligt kraftigt fodbånd sikrer, at støvlerne sidder godt på foden, så du kan gå komfortabelt. Le Chameau – Vierzonord giver dig et professionelt og modigt look, uanset hvordan vejret er.

DKK kr. 1.599,00
kr. 1.799,00
Le Chameau - Vierzonord
5
DKK kr. 1.699,95
kr. 2.299,95
Le Chameau Vierzonord Female, Green
5
DKK kr. 1.699,95
kr. 2.299,95
Le Chameau Vierzonord Female, Green 37
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Le Chameau
EAN: 3540789149295
Varenummer (SKU): 5058100628683369 Kategori:

Le Chameau – Vierzonord

Leder du efter nyt Gummistøvler grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Le Chameau – Vierzonord fra producenten Le Chameau måske det helt rigtige til dig. Med Le Chameau – Vierzonord er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Le Chameau – Vierzonord i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Le Chameau – Vierzonord på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

3540789149295