Lifesystems Heatshield Blanket, double

Dette Heatshield Blanket, double fra Lifesystems® er perfekt til dig, der ønsker ekstra beskyttelse mod kulde. Tæppet er stort nok til at dække to personer, og det reflekterer og tilbageholder op til 90% af strålevarmen. Dette redningstæppe er det perfekte valg for professionelle, når det kommer til ekstra beskyttelse mod kulde.

Lifesystems Heatshield Blanket, double
5
Lifesystems Heatshield Blanket - Double - Førstehjælpsudstyr
4
Lifesystems Heatshield Blanket - Double - Førstehjælpsudstyr
4
Lifesystems Heatshield Blanket - Double - Førstehjælpsudstyr
LifeSystems - Heatshield dobbelt termisk tæppe
5
LifeSystems Termisk Tæppe Dobbelt
4.5
Lifesystems Heatshield Blanket / varmefolie, double - Andet friluftsgrej
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lifesystems
EAN: 5031863421706
Varenummer (SKU): 5776101093726417 Kategori:

Lifesystems Heatshield Blanket, double

Er du på udkig efter nyt Tæpper udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Lifesystems Heatshield Blanket, double fra producenten Lifesystems øjensynligt det helt rette for dig. Med Lifesystems Heatshield Blanket, double er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Lifesystems Heatshield Blanket, double i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Lifesystems Heatshield Blanket, double online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5031863421706