Marttiini – Kierinki Knife

En æresbevisning til den finske kniv og til grundlæggeren af Marttiini-knivfabrikken. Kniven, der bærer navnet på Janne Marttiinis hjemby, Kierinki, er den ædle af snitteknive. Dens blad er smedet af kulstofstål og har en varmebehandlet birketræshåndtag med kile-formede mønstre, som giver et utroligt udseende og et let greb. Det høje kulstofindhold giver bladet et skarpt snit og holdbarhed gennem mange år. Denne klassiske Jagtkniv er ideel til alle ture til naturen, og vil være et værdsat ledsager på ethvert jagteventyr. Marttiini – Kierinki kniven gør det muligt at nyde den fineste oplevelse af en traditionel jagtkniv.

Marttiini Kierinki 126010
5
Marttiini - Kierinki Knife
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Marttiini
EAN: 6416885076216
Varenummer (SKU): 5058101862659376 Kategori:

Marttiini – Kierinki Knife

Leder du efter nyt Jagtknive grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Marttiini – Kierinki Knife fra brandet Marttiini øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Marttiini – Kierinki Knife er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Marttiini – Kierinki Knife i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Marttiini – Kierinki Knife online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

6416885076216