MSR Thru-Hiker™ 100 Wing Tarp

MSR Thru-Hiker™ 100 Wing Tarp er den perfekte løsning for vægtfanatikere og minimalistiske udendørs entusiaster. Denne lette tarp kommer med forskellige funktioner og teknologier, der giver hurtig og effektiv beskyttelse mod dug og regn. Den er let at håndtere, og den kan tilpasses efter dine behov. Med MSR Thru-Hiker™ 100 Wing Tarp, vil du få en pålidelig løsning, der er designet til at beskytte dig mod enhver vejrforhold.

DKK kr. 1.687,00
MSR Thru-Hiker™ 100 Wing Tarp
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MSREAN: 040818108284 Varenummer (SKU): 5776101093766574 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring MSR´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

MSR Thru-Hiker™ 100 Wing Tarp

Leder du efter nyt Tarps grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er MSR Thru-Hiker™ 100 Wing Tarp fra producenten MSR øjensynligt det helt rigtige til dig. Med MSR Thru-Hiker™ 100 Wing Tarp er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med MSR Thru-Hiker™ 100 Wing Tarp i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx MSR Thru-Hiker™ 100 Wing Tarp på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

40818108284