Muurikka – 48 cm stegeplade med ben

DKK kr. 486,00
Muurikka Stegeplade med ben, 48 cm.
4.5
DKK kr. 509,00
kr. 559,00
Muurikka 48 cm with legs OneSize, OneColour
DKK kr. 679,00
Muurikka - 48 cm stegeplade med ben
5
DKK kr. 899,00
Muurikka Griddle Pan with legs 48 cm
3.5
DKK kr. 943,95
48 CM GRIDDLE PAN WITH LEGS
4
DKK kr. 943,95
48 CM GRIDDLE PAN WITH LEGS
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MuurikkaEAN: 6416571000044 Varenummer (SKU): 8757800195302473 Kategori:

Muurikka – 48 cm stegeplade med ben

Er du på udkig efter nyt Gasbrændere udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Muurikka – 48 cm stegeplade med ben fra brandet Muurikka måske det helt rigtige for dig. Med Muurikka – 48 cm stegeplade med ben er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Muurikka – 48 cm stegeplade med ben i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Muurikka – 48 cm stegeplade med ben online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

6416571000044