Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton

Oplev store komfort og stil med det Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton telt! Med et grundareal på 7,1 m2 og en fastsyet bund, kan en familie på op til 3-4 personer, nyde stor komfort og luksus i dette rummelige telt. Dette telt er lavet af teknisk bomuld, som giver et smukt og professionelt look, med et stærkt stof, der er let at opretholde. Denne konstruktion har også forstærkede sider og en tapede søm, der forhindrer vand og andet vejr i at trænge ind. Ydersiden er glat og slidstærk, så du kan have dette telt i mange år. Med store vinduer og mesh døre, får du også god ventilation og lysdæmpning, så du kan nyde en afslappende og behagelig atmosfære. Dette Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton telt er det perfekte sted for at nyde god tid sammen med familien og vennerne.

Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384023942
Varenummer (SKU): 5776101093768818 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton

Er du på udkig efter nyt Telte til 2-4 personer grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton fra brandet Nordisk øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Nordisk Asgard 7.1 Technical Cotton online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384023942