Nordisk Kari 20 m2 Diamond Basic Cotton Tarp

Kari 20 m2 Diamond Basic Cotton Tarp er det perfekte valg for professionelle brugere. Det diamantformede design giver en ekstra støtte og stabilitet, hvilket gør det ideelt til camping, fiskeri, vandreture og andre udendørsaktiviteter. Det leveres med 8 stk. V-pløkker, barduner og 2 stk. justerbare tarpstænger på op til 260 cm. Kari 20 m2 Diamond Basic Cotton Tarp er lavet af høj kvalitet bomuld, som er slidstærkt, regnsikkert og vejrbestandigt. Den har også en PU-belægning, der forhindrer, at vandet trænger igennem tarpet. Du får en robust tarp med en overflade, der er utrolig holdbar. Med Kari 20 m2 Diamond Basic Cotton Tarp får du en tarp, der er lige så stærk som det er stilfuld – perfekt til professionel brug.

Nordisk Kari 20 m2 Diamond Basic Cotton Tarp
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384108946
Varenummer (SKU): 5776101096106869 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Kari 20 m2 Diamond Basic Cotton Tarp

Leder du efter nyt Tarps grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Kari 20 m2 Diamond Basic Cotton Tarp fra brandet Nordisk måske det helt rette for dig. Med Nordisk Kari 20 m2 Diamond Basic Cotton Tarp er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nordisk Kari 20 m2 Diamond Basic Cotton Tarp i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Kari 20 m2 Diamond Basic Cotton Tarp online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384108946