Nordisk Oppland 3 Footprint

Beskytt dit Nordisk Oppland 3 PU, LW eller SI-telte mod sten og andre skarpe genstande med dette præcise tilpassede Nordisk Oppland 3 Footprint. Footprintet dækker både teltbunden og apsis, hvilket gør det muligt at holde udstyret i apsis tørt, selv når teltet er opsat på et fugtigt underlag. Udstyret er lavet af slidstærke materialer, som sikrer en lang holdbarhed og sikrer, at dit telte er dækket mod ydre skader. Vælg Nordisk Oppland 3 Footprint for en præcis pasform og et holdbart produkt, der holder dit telte tørt og beskyttet i al slags vejr.

DKK kr. 563,00
Nordisk Oppland 3 Footprint
5
DKK kr. 563,00
Nordisk - Oppland 3 teltunderlag
5
DKK kr. 799,00
Footprint Oppland 3 model 2.0
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384122225
Varenummer (SKU): 5776101097176203 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Oppland 3 Footprint

Leder du efter nyt Teltbunde grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Oppland 3 Footprint fra producenten Nordisk øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Nordisk Oppland 3 Footprint er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk Oppland 3 Footprint i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Nordisk Oppland 3 Footprint online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384122225