Nordisk Thrymheim 3+5 Canopy Alu Poles, 2 pcs

Nordisk Thrymheim 3+5 Canopy Alu Poles, 2 stk., er et professionelt sæt med to robuste tarpstænger, der er designet til at passe til frontdøren på Thrymheim-teltene. Disse stænger kan dog også anvendes til mange andre formål, hvor der er behov for justerbar højde. Med Nordisk Thrymheim 3+5 Canopy Alu Poles får du pålidelig kvalitet og alsidighed til dine udendørs eventyr.

DKK kr. 449,00
Nordisk Thrymheim 3+5 Canopy Alu Poles, 2 pcs
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384098674
Varenummer (SKU): 5776101095990444 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Thrymheim 3+5 Canopy Alu Poles, 2 pcs

Er du på udkig efter nyt Telte til 5-6 personer udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Thrymheim 3+5 Canopy Alu Poles, 2 pcs fra producenten Nordisk måske det helt rette for dig. Med Nordisk Thrymheim 3+5 Canopy Alu Poles, 2 pcs er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nordisk Thrymheim 3+5 Canopy Alu Poles, 2 pcs i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Nordisk Thrymheim 3+5 Canopy Alu Poles, 2 pcs online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384098674