Helsport – Fjellheimen Superlight 4 telt

Fjellheimen Superlight 4 fra Helsport er et stort og rummeligt tunneltelt, der giver plads til op til fire personer og deres udstyr. Denne letvægts løsning vejer kun 2,5 kilo, hvilket gør det ideelt til vandreture, hvor oppakningen skal være mest mulig let. Dette telt er ekstremt kompakt og har en robust konstruktion, der sikrer optimal stivhed og stabilitet. Det fås også med en bred vifte af funktioner, der gør det let at indstille og oprette. Fjellheimen Superlight 4 er et fantastisk telt til alle, der søger en letvægts løsning med masser af plads til deres friluftseventyr.

Helsport - Fjellheimen Superlight 4 telt
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helsport
EAN: 7029981045612
Varenummer (SKU): 8757802088324625 Kategorier: , ,

Helsport – Fjellheimen Superlight 4 telt

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Helsport – Fjellheimen Superlight 4 telt fra producenten Helsport måske det helt rigtige til dig. Med Helsport – Fjellheimen Superlight 4 telt er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Helsport – Fjellheimen Superlight 4 telt i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Helsport – Fjellheimen Superlight 4 telt på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7029981045612