Nordisk Titanium Mug Double Wall, 450 ml

The Nordisk Titanium Mug Double Wall, 450 ml is a light and sturdy mug made of titanium that is perfect for keeping your favorite drinks hot while you are on the go. Its double-wall insulation ensures that your drink stays warm for longer periods of time, while its round-shaped edge makes it comfortable to drink from. This mug is ideal for all your favorite drinks, from tea to soup.

Nordisk Titanium Mug Double Wall, 450 ml
5
Nordisk Titanium Mug Double-wall Large
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384070311
Varenummer (SKU): 5776101093801459 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Titanium Mug Double Wall, 450 ml

Er du på udkig efter nyt Termokrus grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Nordisk Titanium Mug Double Wall, 450 ml fra producenten Nordisk måske det helt rigtige for dig. Med Nordisk Titanium Mug Double Wall, 450 ml er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Nordisk Titanium Mug Double Wall, 450 ml i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Nordisk Titanium Mug Double Wall, 450 ml online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384070311