Nordisk Voss 14 m2 PU Tarp

Nordisk Voss 14 m2 PU Tarp er det ideelle valg, hvis du ønsker beskyttelse mod let regn og dug uden at skulle slæbe rundt på et telt. Den rummelige tarp vejer kun 1.310 g og fylder minimalt i den medfølgende pakkepose. Perfekt til professionelle, der ønsker praktisk og letvægtig beskyttelse under udendørs eventyr.

Nordisk Voss 14 PU Tarp (Grøn (DARK OLIVE))
3.5
Nordisk Voss 14 m2 PU Tarp
5
Nordisk - Voss 14 PU tarp (Grøn)
5
Nordisk - Voss 14 PU Tarp
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384098278
Varenummer (SKU): 5776101095024470 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Voss 14 m2 PU Tarp

Er du på udkig efter nyt Tarps grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Nordisk Voss 14 m2 PU Tarp fra producenten Nordisk måske det helt rette til dig. Med Nordisk Voss 14 m2 PU Tarp er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nordisk Voss 14 m2 PU Tarp i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Nordisk Voss 14 m2 PU Tarp online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384098278