Nordisk Ydun Sky 5.5 Technical Cotton

Nordisk Ydun Sky 5.5 Technical Cotton er et let og robust telt, som er ideelt til op til 4 personer. Det er et populært patruljetelt blandt spejdere, takket være den meget pålidelige konstruktion og lækre design. Det har også en fantastisk panoramaåbning, som giver enestående udsigt ud over landskabet. Det er let at sætte op og har et åndbart indre, hvilket giver et komfortabelt og hyggeligt miljø. Nordisk Ydun Sky 5.5 Technical Cotton er et fremragende valg til familiecamping eller patruljecamping.

Nordisk Ydun Sky 5.5 Technical Cotton
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384121174
Varenummer (SKU): 5776101097176198 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Ydun Sky 5.5 Technical Cotton

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Ydun Sky 5.5 Technical Cotton fra producenten Nordisk øjensynligt det helt rette til dig. Med Nordisk Ydun Sky 5.5 Technical Cotton er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk Ydun Sky 5.5 Technical Cotton i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Ydun Sky 5.5 Technical Cotton online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384121174