Tilbud

Patagonia Mens Down Sweater, Wavy Blue

Er utroligt slidstærkt, vandafvisende og allerede imprægneret med et DWR-behandling, som sikrer, at du forbliver tør på udsatte steder. Indersiden af jakken består af 800-fill grågås dun, som giver den ønskede varme og åndbarhed. Den har en løs, lidt længere pasform, og har elastikker i håndled og talje, som sikrer, at du ikke fryser. Patagonia Down Sweater Dunjakke, Wavy Blue, er din perfekte partner til vinter- og overgangsæsonen. Dette er den ultimative jakke til at holde dig varm og komfortabel.

Patagonia Mens Down Sweater, Wavy Blue
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Patagonia
EAN: 195699023598
Varenummer (SKU): 9613601137423000 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Patagonia´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Patagonia Mens Down Sweater, Wavy Blue

Er du på udkig efter nyt Dunjakker udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Patagonia Mens Down Sweater, Wavy Blue fra brandet Patagonia måske det helt rigtige til dig. Med Patagonia Mens Down Sweater, Wavy Blue er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Patagonia Mens Down Sweater, Wavy Blue i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Patagonia Mens Down Sweater, Wavy Blue på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

195699023598