Patagonia Mens Isthmus Parka, Industrial Green

Kom på moden med Patagonia Mens Isthmus Parka Vinterjakke. Denne jakke er designet til herre og har en afslappet pasform, som gør den super behagelig at have på. Den har Pile Fleece foring omkring kroppen, og ærmer med en lettere Thermogreen Fiberfor. Dette gør den særdeles velegnet til kolde vinterdage. Desuden har jakken både store Brystlommer til opbevaring af udstyr, samt håndlommer på hoften, hvor du kan hvile hænderne eller få varmet fingrene op. Jakken er lavet i en professionel, grøn farve, som med sikkerhed vil tilføje et flot touch til ethvert look.

Patagonia Mens Isthmus Parka, Industrial Green
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Patagonia
EAN: 889833143449
Varenummer (SKU): 9613601176925357 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Patagonia´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Patagonia Mens Isthmus Parka, Industrial Green

Leder du efter nyt Vinterjakker grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Patagonia Mens Isthmus Parka, Industrial Green fra brandet Patagonia øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Patagonia Mens Isthmus Parka, Industrial Green er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Patagonia Mens Isthmus Parka, Industrial Green i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Patagonia Mens Isthmus Parka, Industrial Green online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

889833143449