Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Black

Patagonia Nano Puff PrimaLoft Damejakke er lavet specielt til vinterens kolde og våde dage. Den lave vægt og gode varmeegenskaber, sikrer at du kan holde kulden og regnen ude og samtidig føle dig bekvem og varm. Yderstoffet er behandlet med en DWR behandling som gør overfladen vandafvisende, så du er sikret mod regn og sne. Jakken har PrimaLoft fiberforing som holder dig varm og er lavet med 100% genanvendt polyester for mindre miljøpåvirkning. Dette er den perfekte jakke til din vintergarderobe.

DKK kr. 1.699,00
Patagonia Womens Nano Puff Jacket (Sort (BLACK) Small)
4
DKK kr. 1.699,95
Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Black
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 889833308695 Varenummer (SKU): 9613600677102239 Kategori:

Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Black

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Black fra producenten Patagonia øjensynligt det helt rette for dig. Med Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Black er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Black i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Black online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

889833308695