Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Cloudberry Orange

Er designet til at holde dig varm selv når jakken er tør, men når den bliver våd, har du den perfekte balance mellem varme og vægt. Jakken er syet med en 100% rejnvæv og en DWR-behandling (durable water repellent), som sikrer et ekstra slidstærkt lag mod elementerne. Den er udstyret med en komplet dobbelt lynlås, to lommer med lynlås og en hætte med elastik og justerbar snore, som giver dig optimal beskyttelse mod vejret. Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Cloudberry Orange er den ultimative jakke til kolde dage. Det er et sikkert valg, hvis du ønsker en jakke, der ikke kun er varm og behagelig, men også stilfuld nok til at gå ud.

DKK kr. 1.699,95
Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Cloudberry Orange
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 195699283305 Varenummer (SKU): 9613602145508299 Kategori:

Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Cloudberry Orange

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Cloudberry Orange fra brandet Patagonia måske det helt rette til dig. Med Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Cloudberry Orange er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Cloudberry Orange i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Patagonia Womens Nano Puff Jacket, Cloudberry Orange online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

195699283305