Petromax Alkan Paraffin 1.0

Er det perfekte valg til at opnå den optimale brændstofydelse.Olien brænder med en særdeles stabil, hvid flamme, der er fyldig og uden røg og lugt.Takket være sin høje brændværdi, er Petromax Alkan Paraffin en af de mest effektive brændstoffer i markedet.Olien er fri for tilsætningsstoffer og kunstige indadditiver, hvilket gør den sikker og miljøvenlig.Du kan være sikker på, at Petromax Alkan Paraffin 1.0 vil give dig den bedste brændstofydelse til din Petromax-lampe eller andre brændere.

DKK kr. 58,00
Petromax Alkan Paraffin 1.0
5
DKK kr. 59,00
Petromax Alkan Paraffin
3.5
DKK kr. 79,90
Brændstof
DKK kr. 82,95
Petromax Petromax Alkan Paraffin - Brænder
4
DKK kr. 82,95
Petromax Petromax Alkan Paraffin - Brænder
4
DKK kr. 87,90
kr. 87,90
Petromax Brændstof
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petromax
EAN: 4250435742020
Varenummer (SKU): 5776101094812118 Kategori:

Petromax Alkan Paraffin 1.0

Er du på udkig efter nyt Brændstof & optænding udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Petromax Alkan Paraffin 1.0 fra brandet Petromax måske det helt rigtige for dig. Med Petromax Alkan Paraffin 1.0 er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Petromax Alkan Paraffin 1.0 i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Petromax Alkan Paraffin 1.0 på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4250435742020