Petromax Fire Blow Pipe

Kan du tilpasse længden fra 28 til 65 cm, så den passer til dine behov. Pusterøret er udstyret med et skridsikkert greb, så det er komfortabelt at bruge og let at håndtere. Fire Blow Pipe fra Petromax er en effektiv og praktisk måde at få brændstof og optænding på. Det gør det muligt at få gløderne startede på en sikker og problemfri måde, uanset om du skal lave et bål eller en ild i ildstedet. Det er robust og lavet af rustfrit stål, så det kan holde til selv de mest krævende miljøer. Med den justerbare længde og det skridsikre greb er det nemt og bekvemt at bruge, og det vil være et nyttigt værktøj i ethvert hjem.

Petromax Fire Blow Pipe
5
Kindling støtte
Petromax Fire Blow Pipe
3.5
Petromax - Pusterør til bål
5
Petromax Petromax Fire Blow Pipe - Båludstyr
3.5
Petromax Petromax Fire Blow Pipe - Båludstyr
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petromax
EAN: 4250435790267
Varenummer (SKU): 5776101094812244 Kategorier: ,

Petromax Fire Blow Pipe

Er du på udkig efter nyt Brændstof & optænding udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Petromax Fire Blow Pipe fra producenten Petromax øjensynligt det helt rette til dig. Med Petromax Fire Blow Pipe er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Petromax Fire Blow Pipe i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Petromax Fire Blow Pipe på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250435790267